Szeretne Ön is profi termékfotókat a webshopjába?

A legjobb helyen jár!

Termékfotózás

A felmérések szerint egy webshopban az árak mellett a terméket bemutató fotók gyakorolják a legnagyobb hatást a termék forgalmára.

Éppen ezért, a tárgyfotó vagy reklámfotó egyre fontosabb szerepet tölt be az internetes értékesítési folyamatban és a közvetlen eladás során is. Könnyen belátható tehát, hogy roppant fontos, hogy a termékfotók megfelelő minőségűek legyenek.

Egy jó tárgyfotó készítésénél azonban nagyon sok tényezőre kell figyelni. Ezért a “házi” kivitelezés helyett javaslom, hogy bízzon meg egy szakembert a tárgyfotók elkészítésével! Ezzel egyrészt elkerülheti a később feleslegessé váló eszközök beszerzését, valamint nem kell az idejét a termékfotózással és az utómunkák elvégzésével eltöltenie, továbbá biztosan megfelelő minőségű termékfotói is lesznek.

Ha velem készítteti tárgyfotóit, akkor tőlem jó minőségű, azonnal felhasználható, az üzleti céljainak megfelelő fotókat kap. Forduljon hozzám bizalommal!

A termékfotózás menete: 

Előre egyeztetett időpontban a megrendelő elhozza a termékeket. Személyesen is átbeszéljük, pontosítjuk az elképzeléseket, a fotózás részleteit. Majd az ezt követő napokban/hetekben (képek számától és az igényelt utómunka mértékétől függően) megtörténik a képek kidolgozása.  Az elkészült képanyagot a megrendelő megkapja E-mail-ben, vagy a helyszínen személyesen adathordozóra másolva adom át.

Ruhák, ékszerek és más nagyon apró tárgyak, termékek fotózását jelenleg nem tudom vállalni!

Válaszható hátterek:

 
 
 
 
 
 

Portfólió

Készítek fotót Önnek is

*
*